Libanonske meze in ostali užitki
Ponujamo Foto: Klemen Brumen

V prijetno intimnem ambientu, z interjerjem, ki išče presečno točko med etničnim in sodobnim, zahodom in vzhodom, ob omamnih vonjih začimb, ki prihajajo iz kuhinje, in ob izbrani tradicionalni ter sodobni arabski glasbi se naši gostje počutijo dobro, radi posedajo in si vzamejo čas za gurmanski ter vsesplošni senzualni užitek. Delamo na tem, da se čas pri nas ustavi. Vsaj na kratko.

 

Zaključene skupine

Poleg posameznih gostov nas obiščejo tudi zaključene skupine. Hrano jim postrežemo v slogu bifeja ali pri mizi, če skupina ni prevelika. Za večje skupine predhodno sestavimo jedilnik, saj je storitev tako bolj kakovostna in postrežba hitrejša.

V dodatnem programu lahko organiziramo nastop vrhunske trebušne plesalke. Tudi DJ-ja, ki vrti tradicionalno in sodobno glasbo Bližnjega vzhoda, so si skupine že zaželele. 

Ponujamo Foto: Aleksander Petric

Hrana za domov

Poskrbimo tudi za »take-away«. Gostov, ki si zaželijo naših okusov v udobju lastnega doma, je vedno več. Pokličite, naročite, odnesite in uživajte!

Darilni boni

Na prigovarjanje gostov smo poskrbeli tudi za darilne bone, ki jih kot originalno darilo podarite svojim najbližjim ali poslovnim partnerjem. Darilni boni veljajo šest mesecev od datuma nakupa.